İçeriğe geç

Brown Türkçede Ne

Brown’ın Türkçesi nedir?

İngilizce-Türkçe çeviri esmer, esmer, kestane.

Brown Türkçe hangi renktir?

Kahverengi ne renktir? Brown İngilizce’de kahverengi anlamına gelir.

Brown hangi renk Braun?

“brown” teriminin Türkçe-İngilizce sözlükteki anlamları: 43 sonuçKategoriTürkçeGenel Kullanım1Genel KullanımkahverengiGenel2Genelkahverengi71 satır daha

Brown ne demek bro?

BROWN “kahverengi” anlamına gelir.

Brown nerenin?

Braun (şirket)TürÖzel şirket (Procter & Gamble’ın yan kuruluşu)Kuruluş 1921, Frankfurt, AlmanyaKurucusu: Max BraunKurucusuMax BraunMerkezKronberg, AlmanyaÖnemli kişilerJohn P. Goodwin, Başkan – ​​Braun Global, Güzellik ve Bakım Prof. Oliver Grabes, Tasarım Başkanı Dieter Rams, Tasarım Başkanı 1961-19956 satır daha

Brown kahve ne demek?

i., s., f. kahverengi; P. kahverengi, kahverengi renkli, koyu tenli; güneş yanığı; Malay ırkına ait; F. koyulaşmak, koyulaşmak; kahverengi, ten rengi; kızartma.

Kahverenginin İngilizcesi ne?

“brown” kelimesinin İngilizce-Türkçe Sözlükteki anlamları: 6 sonuçKategoriİngilizce1Genel Kullanımbrown s.Genel2Genelbrown i.3Genelbrindle s.

İngilizcede Bruna Ne Denir?

ESMERDE | Cambridge İngilizce Sözlüğündeki Anlamı

12 renk nedir?

İşte on bir tane: “Siyah, beyaz, kırmızı, sarı, yeşil, mavi, turuncu, pembe, mor, gri ve kahverengi.” Milyonlarca başka renk, avokado, üzüm, şeftali, ten rengi, altın vb.

Braun’un Türkçesi nedir?

kahverengi {sıfat}

Renklerin İngilizcesi ne?

Renkler – Renkler İngilizcedeki en popüler renkler kırmızı, mavi, sarı, yeşil, turuncu, kahverengi, mor, siyah, beyazdır.

Braun Almanca hangi renktir?

Renkler ve Almanca telaffuzları nelerdir? Yazım, telaffuz, Türkçe anlamıTuruncuturuncuTuruncuPembePembePembeMorMorKahverengiKahverengi12 satır daha 9 Ekim 2023

Brown hangi renk demek?

kahverengi {sıfat} kahverengi {sıfat}

Grey hangi renktir?

Gri veya gri, siyah ve beyaz renklerin farklı oranlarda karıştırılmasıyla oluşturulan bir renktir. Gri renginin hex değeri “#808080”, RGB değeri “128, 128, 128” ve CMYK değeri “0, 0, 0, 50″dir.

Bro ne demek argo?

Bro kelimesi İngilizce Brother kelimesinin kısaltılmış halidir. Türkçedeki genel anlamı “brother” ile ifade edilir. Ancak kısaltılmış haliyle friend veya friend ve brother gibi genel ifadeleri de içerir.

Browning ne anlama gelir?

Browning, 1927 yılında ABD’nin Utah kentinde kurulan bir ateşli silah şirketidir. Browning markası tabancaları ve ağır makineli tüfekleriyle tanınır. Browning M1919A6, Amerikan ağır makineli tüfeğidir.

Kahverengi türkçesi ne demek?

Kahverengi için Eski Türkçe kelime “konur” (kongur)’dur. Bu kelimenin anlamı kaynaklarda “yanık kırmızı, tereyağı kırmızısı” olarak verilir. Açık kahverengi saçlar için kullandığımız “brown” kelimesi, bu kelime ve “al” (conural)’ın birleşiminden “brown” olmuştur. Türkçe boz kelimesinin bir diğer anlamı da kahverengidir.

İngilizcede Bruna Ne Denir?

ESMERDE | Cambridge İngilizce Sözlüğündeki Anlamı

Braun ingilizce ne demek?

kahverengi {sıfat}

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir